Reloader activator

Desenli Şal Modelleri

Desenli Şal Modelleri


Desenli Şal Modelleri

Bayanların her zaman olmayıp bazı özel zamanlarda daha çok kullandığı ürünlerden biri de şal modelleri olmaktadır. Bulunduğu ortamda daha şık ve güzel görünmek isteyen bayanlar şal bulundurmayı eksik etmemektedir. Genellikle giydikleri şık uzun elbise ve ya abiye kıyafetlerin üzerine omuzlarında taşınacak şallar alınmaktadır. Ancak bayanlar her şal modelini değil desenli şal modellerini tercih ettiği görülmektedir. Desenli şal modellerinde de uygulanan motif, ek olarak eklenen işleme gibi özellikler desenli olmasını sağlayarak daha çok tercihini sağlamaktadır.

Şal modellerinin farklı kullanımı

Şal modelleri genellikle omuzda kullanılanları olsa da eşarp olarak kullanılan uzun ve düz olması yanında desenli şal modelleri eşarp niyetine de kullanıldığı görülmektedir. Bayanlar tek renk de kullansalar da kullandıkları bu tip eşarp yerine olan şallar desenli olanları daha çok günlük kullanım da tercih olmaktadır ve bu türde ki şallar da kumaş olarak daha çok paşmina ve şifon olmaktadır. Bu kumaşlarda daha fazla desen uygulanabilme imkanı olmasından dolayı ve farklı elbiselerle kullanma imkanında dolayı bayanlar bu tür şallar tercih edebilmektedir.

Desenin fiyata etkisi var mıdır?

Her farklı ürünün fiyatının etkilendiği sebepler olmaktadır. Şal modellerinde kullanılan tığ, kasnak, şiş ve ya kullanılan ip değişime uğratmaktadır. Ancak üzerinde modellerine göre uygulanan motif ve ya desen farkı şalların fiyatlarını etkilememektedir ancak daha çok seçilmesinde sebep olabilmektedir.

Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Sude dedi ki:

    Ilk önce fiyatı yazılır sonra resim koyulur

    1. Burak Akçalı dedi ki:

      Merhaba Sude Hanım,
      hangi ürünü beğendiniz acaba biz size yardımcı olalım. Bu galeriler genelde tasarımları sergileme amaçlı, satış yapmıyoruz örnek ve model olsun diye galerioluşturuyoruz. Ama beğendiğiniz ürünü söylerseniz yardımcı oluruz.

BİR YORUM YAZ
841 0,933