Reloader activator

2017 Yeni Şal Modelleri

2017 Yeni Şal Modelleri


2017 Yeni Şal Modelleri

 

Bayanlara özel ürünlerden birisi de şal modelleridir. Şallar bayanların daha zarif görünmesinde de yardımcı olmaktadır. Daha fazla kullanımı özel zamanlarda düğünde, nişanda gelinin kullandığı birçok farklı model şal bulunmaktadır. Her yıl da yeni şal modelleri bayanların zevki ve hayal gücü ile anlam bulmaktadır. Bunun yanında gece dışarı çıkıldığında serin olduğu için ve giyilen elbise ve ya abiye ile şık durmasından dolayı kullanılmaktadır.

 

Farklı çeşitte şallar

 

Etol modelleriyle ve ya terletmeyen desenli veya sade saf ipek modelleriyle bayanlar için farklı ve yeni şal modelleri piyasaya her sezon farklı desen, model, kumaş ile değişerek bulunmaktadır. Daha çok bahar aylarında tercih edilen bir ürün olarak göze çarpmaktadır. Model anlamında ise fındık, ceviz, örümcek şal modelleri bulunmaktadır ancak en çok ve her sezon klasik olarak bulunan örümcek şal modelleri olmaktadır. Bunun yanında seçimde renklerin kullanımı ve duruşu da önemli olmaktadır. Son zamanlarda daha çok renk seçeneği olsa da siyah, beyaz ve gri tonları hep ön planda olmaktadır.

 

Fiyatlar uygun

 

Her sene bir yenisi oluşan genellikle ev hanımlarının kendilerinin de yapması yanında dışarıdan alış veriş ile alna birçok bayan da bulunmaktadır. Fiyatlar genel olarak hep benzer olarak bulunmakta ve modellere göre pek fiyat değişmektedir. Daha çok kullanılan malzemeye göre fiyatlar 50-250 TL arasında bulunmaktadır.

 

Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
841 1,062