Beyinsi

İzlenilesi Yeni Yabancı Diziler

  • 0
  • 3.171 kez görüntülendi.
İzlenilesi Yeni Yabancı Diziler

İzlenilesi Yeni Yabancı Diziler

 

Yeni sezonda dikkat çeken The Walking Dead, Game Of Thrones ve Fear The Walking Dead ve Z Nation gibi muhteşem yabancı dizilerin tarihlerini sizler için bir araya getirdik. Popüler dizilerin yanında birçok İzlenilesi Yeni Yabancı Diziler vizyona giriyor. Onları da listemize dahil etmeyi unutmadık.

 

2016-izlenilesi-yeni-yabancı2-diziler

 

 

Girls dizisi 5.sezonda Ocak 2016’da ekranlara geliyor. Bununla birlikte Game Of Thrones 6.Sezonuyla Nisan 2016’da dizi severlerle olacak. The Walking Dead ise 11 Ekim’de ekranlarda olacak. FearWalkingDead 23 Ağustostan beri gösterimde ve yeni bir dizi olarak oldukça dikkat çekmektedir.

 

2016-izlenilesi-yeni-yabancı3-diziler

 

Genel olarak popüler yabancı dizilerin yeni sezonları Ocak 2016’da ekranlarda olacak. 12 Monkeys 2.sezonuyla Ocak 2016’da sevenleriyle buluşurken 2. Sezonun kalan bölümleriyle beraber FakingIt 31 Ağustos 2015’ten bu yana ekranlarda yerini almış durumda.

 

2016-izlenilesi-yeni-yabancı4-diziler

 

Her biri ayrı bir heyecan ve aşk konulu olan bu diziler son zamanların en popüler yabancı dizileri arasında yerini almış durumda. Cinemax’ta yayınlanan Banshee 4.sezonuyla yine Ocak 2016’da TV’de yer alacakken, The Knick ise Ekim 2015 ayında sizlerle olacak.

 

2016-izlenilesi-yeni-yabancı5-diziler

 

Yabancı dizilerin son zamanlardaki popülerliği oldukça artmış durumda. Bu konuda son derece titiz davranan yabancı dizi yönetmenleri, oldukça heyecanlı ve aşk konulu dizilerini bir bir başlatarak yeni sezona iddialı girebiliyorlar. Fox, Abc, History Channel, BBC/ BBC America, NBC, CW ve Usa Network kanallarının başarılı dizileri yeni sezonda sizlerle buluşmuş olacak.

Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.