Reloader activator

2017 Gümüşhane İftar Çadırları Nerede?

2017 Gümüşhane İftar Çadırları Nerede?


2017 Gümüşhane İftar Çadırları Nerede?

İftar çadırları her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce insana sıcak yemek sunacak. Ülkemizde her ilde belediyeler tarafından organize edilen iftar çadırları ramazan ayında halkımıza hizmet veriyor. Büyük şehirlerde farklı alanlarda kurulan çadırlar kimi illerde de bir noktada kuruluyor. Bu yıl Gümüşhane’de iftar çadırları nerede?

Ramazan ayı boyunca iftar yemeği vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Çimen, “Gümüşhane Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz geleneğimize devam ediyoruz. Bu yıl da vatandaşlarımız için iftar sofrası hazırladık ve iftar etmelerini sağlıyoruz. Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır. Bizde bu ayın bereketinden yaralanmak istiyoruz. Allah’a hamdolsun her gün vatandaşlarımız için iftar yemeği veriyoruz. Bu ay içerisinde yine Belediye olarak çeşitli etkinlikler de düzenleyeceğiz” dedi.
Başkan Çimen, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, saygı, sevgi ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir ay olduğunu ifade ederek, “Bu vesile ile bir kez daha Ramazan ayının İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

İftar çadırı nerede kuruldu?

Gümüşhane Belediyesi tarafından kurulan çadır ramazan ayı boyunca vatandaşa sıcak yemek verecek. Çadır Atatürk Kültür Merkezinde.

Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
781 0,517