Reloader activator

Antalya İftar Çadırları Nerede?

Antalya İftar Çadırları Nerede?


Antalya İftar Çadırları Nerede?

İftar çadırları her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce insana sıcak yemek sunacak. Ülkemizde her ilde belediyeler tarafından organize edilen iftar çadırları ramazan ayında halkımıza hizmet veriyor. Büyük şehirlerde farklı alanlarda kurulan çadırlar kimi illerde de bir noktada kuruluyor. Aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı da yapılacak.

Antalya’da iftar çadırları nerede?

Antalyalılar için belediye dolu dolu bir program hazırladı. Geleneksel hale gelen ramazan eğlenceleri ile vatandaşa ramazanın manevi ruhunu yaşatacak. Ünlü isimler de sahne olacak. Yaklaşık 150000 kişi ramazan boyunca bu etkinliklerden faydalanacak. Her yıl olduğu gibi acil iftariyelik hizmeti de vatandaşın hizmetinde olacak. 1 ay boyunca Karaalioğlu Parkı bu etkinliklere ev sahipliği yapacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her akşam 5 bin kişiye iftar yemeği ikram edilecek.  Antalya’nın çeşitli mahallelerinde kurulacak iftar sofralarında ise her gün 1000 kişi orucunu açacak. Ayrıca Ermenek Kültür Çadırı, Çamlıbel Kültür Çadırı’nda sıcak yemek, Tıp Fakültesi Acil Servisi, Araştırma Hastanesi Acil Servisi, Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi önü, otogar, yoğun trafiğin yaşandığı Sanayi, Migros, Çallı, Meydan, Hal, Demokrasi kavşaklarında vatandaşlara acil iftariyelik servisi yapılacak. Öte yandan Antalya’nın 19 ilçesinde de toplu iftar yemekleri verilecek.

Merkez’in yanı sıra ilçelerde de etkinler olacak. Demre, Serik, Kumluca, Akseki, Kemer, Alanya, Manavgat, Finike, Elmalı, Gündoğmuş, Kaş ve Korkuteli ramazan coşkusunu hissedecek.

Tweetle
single esnek reklam esnek reklam alanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1971 3,591