Beyinsi

2020 Yılında Android İçin 5 En İyi Ücretsiz Mobil RPG Oyunları

  • 0
  • 690 kez görüntülendi.
2020 Yılında Android İçin 5 En İyi Ücretsiz Mobil RPG Oyunları

2020’de, Android cihazlar için birçok rol yapma oyunu (RPG) bekliyoruz. Oyuncular nihayet, büyük sayılarda, RPG’lerin temsil ettiği ve geliştiricilerin artan ilgiyle para kazanmak istedikleri etkileşimli ve işbirliğine dayalı hikaye anlatıcılığının eğlenceli dünyasını benimsemişlerdir. İşte 2020’de Android için en iyi 5 mobil RPG oyununa kapsamlı bir bakış.

Unsung Story: Tale of the Guardians

Unsung Hikayesi: Gardiyanların Hikayesi 2014’te Kickstarter projesi olarak başladı ve başlangıçta 2015’te piyasaya sürülecekti. Oyun bir ortaçağ temalı fantazi topraklarında gerçekleşiyor. Unsung Hero, ünlü Japon oyun yaratıcısı Yasumi Matsumo’nun eseridir.

Her ne kadar piyasaya sürülmese de, birçok cezalandırıcı, Unsung Hero: Gardiyanların masalının büyük bir hit olmasını bekliyor, çünkü özellikle de oyun geliştirildiği yıllar boyunca büyük ilgi görüyor.

Commandos 2: Men of Courage

Komando 2: Cesaretli Adamlar Pyro Studios tarafından geliştirilen Android için bir rol yapma oyunudur. Gelecek yıl, oyun kesinlikle bazı sadık hayranlarını heyecanlandıracak bazı yenileme alacak. Uzun zamandır, oyun sadece PC’de mevcuttu, ama sonunda bir Android sürümü yapım aşamasında.

Fire Emblem Heroes

Fire Emblem Heroes, sonunda Android platformuna dönüştüren uzun süren PC oyunlarından bir diğeridir. Her biri oyuncuya tamamlandığında bir ödül sunan 700 hikaye çizgisi içerdiğinden bugüne dek yaratılan en etkileyici oyunlardan biridir.

Android RPG Oyunları

Call of Duty: Mobil

Call of Duty epey bir süredir geliştirilmekte ve son zamanlarda mobil cihazlar için başlatıldı. Oyun, mobil cihazdaki nihai birinci şahıs tetikçisi olmaya çalışıyor. Hedefleme hassasiyetinizi ayarlamak için kullanılabilecek on yedi sürgü vardır. Ancak sürgülerin çoğu seçtiğiniz silahın altında.

Call of Duty’nin RPG olarak nitelendirilip getirilmediğine dair bazı argümanlar olsa da, oyuncuların deneyimlerini iyileştirmek ve seçtikleri karakterleri geliştirmek için önemli miktarda zaman harcaması bekleniyor. Oyuncular ayrıca, PC sürümünde sunulanlara benzeyen 7 haritada gezinme seçeneğine de sahip olacaklar.

Outer Worlds

Dış dünyalar fütüristik bir dünyada ayarlanmış tek oyunculu bir oyundur. Hayat kurtarmak için bir galaksiyi keşfetmenizi sağlar. Ayrıca insanlığı riske sokabilecek bir komployu çözme şansına sahip olacaksınız. Bilim kurgu hayranıysanız, özellikle ürkütücü görünümlü uzaylılar ile diğer dünyaları keşfederken, bu oyunu şaşırtıcı ve derinden etkileyici bulacaksınız.

Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.