İzmir’de İftar Çadırları Nerede?

İzmir’de İftar Çadırları Nerede?


İzmir’de İftar Çadırları Nerede?

İftar çadırları her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce insana sıcak yemek sunacak. Ülkemizde her ilde belediyeler tarafından organize edilen iftar çadırları ramazan ayında halkımıza hizmet veriyor. Büyük şehirlerde farklı alanlarda kurulan çadırlar kimi illerde de bir noktada kuruluyor. Aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı da yapılacak.

İzmir Bayraklı da bu yıl 6 farklı noktaya iftar çadırı kurulacak. Çadırlarda her gün 3000 kişinin iftarını açması bekleniyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Belediye olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da farklı noktalarda iftar çadırları kuruyoruz. Bu mübarek ayın barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Bayraklı da iftar çadırları nerede?

Bayraklı’da Ramazan çadırları;

Bayraklı Merkez Mahallesi, (Şehit Hakan Uysal Sokağı Futbol Sahası) Osmangazi Mahallesi (İbrahim Ethem Caddesi No:35), Alparslan Mahallesi (Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri), Nafiz Gürman Mahallesi (Taziye Evi- Kubilay Caddesi No:73), Yamanlar Mahallesi (Üç Fidan Anıtı- 7348 Sokak Nazım Hikmet Rekreasyon Alanı), Emek Mahallesi (7248 Sokak karşısında) kurulacak.

Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
851 0,911