Beyinsi

En Karlı İş Fikirleri

  • 0
  • 1.773 kez görüntülendi.
En Karlı İş Fikirleri

En Karlı 7 İş Fikri

Yeni bir iş kurmayı mı planlıyorsunuz? Cevabınız evet ise size gelecek yıl büyük hacme sahip olacağı ve kar getireceği öngörülen 7 iş fırsatını sıraladık.

İnternetin, akıllı cihazların ucuzlamasıyla birlikte dünya çapında en ücra yerlere kadar ulaşmış olması, kullanıcıların da online ödeme ve online alışverişe duydukları güveni artırdı. Gelecek yıl online ödeme ve alışveriş oranlarında bir yükseliş bekleniyor. Durum böyle olunca her sektörden şirket kendine online dünyada bir yer edinmeye çalışıyor. Tüm bunları göz önünde bulundurarak size  en karlı iş fikirlerini yedi kategoride topladık.

  1. GAYRİMENKUL İŞİ

Daha önce de belirttiğimiz gibi dünya nüfusunun artması ve buna bağlı olarak artan ihtiyaçlar sonucu onları karşılayacak şirketlerin artması, yeni bir çok iş alanının doğmasına olanak sağladı. Öte yandan hassas enflasyon ve faiz oranları (eğer böyle devam ederse) yatırımcıları daha çok konut ve ofis satın almaya yönlendiriyor. Gelecek yılın en kar getiren alanlarından birinin de gayrimenkul işi olması bekleniyor.

  1. İNSAN GÜCÜNE DAYALI İŞLER

Gayrimenkul  beklenen en karlı iş alanlarından sadece biri. İş alanlarının çoğalması ve yeni sektörlerin ortaya çıkması, usta ve yetenekli insan kaynağı ihtiyacını doğuruyor.

Yani şirketler, çeşitli görevler için gerekli olan yetenekli adayların arasından seçim yapmak ve boşluklarını uygun adaylarla doldurabilmek için insan kaynakları yönetimi konusunda deneyimli ve yetenekli danışmanlara ihtiyaç duyuyor. Bu iş sadece size ve çalıştığınız şirkete değil, yetenekli bireylerin uygun departmanlara yerleştirilmesiyle ülkenizdeki işsizlik oranının düşmesine de yardımcı olacak.

  1. EKİPMAN KAYNAKLARI

2017 yılında yeni oluşmuş bir çok sektörün yeni sektörler doğurması bir çok yeni şirketin, makine, malzeme ve elektronik ihtiyacının da çok yüksek olacağı bekleniyor

  1. TOPTANCILIK

Perakendecilerin sayısı her geçen gün, kentsel alanlarda, yarı kentsel ya da köylerde olsun artıyor ve 2017 yılına kadar, bu sayının çok daha artması bekleniyor. Bu, aynı zamanda envanter ihtiyacının da  çok yüksek olacağını gösteriyor.

  1. LOJİSTİK HİZMETLERİ

Hali hazırda tüm senaryolar e-ticaret ve üretim sektörlerindeki şirketlerin çok daha fazla lojistik hizmete ihtiyaç duyacağını gösteriyor. Bu ihtiyacın 2017 yılında çok daha fazla olacağı ve lojistik hizmetlerinin en çok kar getirecek iş kollarından biri olması bekleniyor.

  1. E-TİCARET

Çin ve Hindistan gibi büyük nüfuslu ülkelerde online alışveriş ve online ödeme alışkanlıklarının birden çok fazla boyutta artması bu sektörün 2017 yılında çok daha fazla büyüyüp çok daha fazla yere ulaşacağını gösteriyor. 2017 yılında siz de E-ticaret ile uğraşmayı deneyebilirsiniz.

  1. TASARIM VE GELİŞTİRME

Online alışveriş alışkanlıklarının artması insanları daha çok ev tabanlı işletmeler ve blogging gibi işlere yöneltiyor. Bu talebin 2017 de çok daha fazla olacağı öngörülüyor. Bu nedenle şirketler online web sitelerini oluşturacak yetenekli tasarımcılar ve geliştiriciler arıyor.

Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.