Reloader activator

Bingöl İftar Çadırları Nerede?

Bingöl İftar Çadırları Nerede?


Bingöl İftar Çadırları Nerede?

İftar çadırları her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce insana sıcak yemek sunacak. Ülkemizde her ilde belediyeler tarafından organize edilen iftar çadırları ramazan ayında halkımıza hizmet veriyor. Büyük şehirlerde farklı alanlarda kurulan çadırlar kimi illerde de bir noktada kuruluyor.

Bingöl Belediyesi ramazan hazırlıklarına başladı. Bu kapsamda iftar programları ve etkinlikler düzenlenecek. Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yaptığı açıklamada bu yıl ki iftar çadırının 2000 kişi kapasiteli olacağını söyledi. Ayı zamanda yardıma muhtaç düşük gelirli aileler tespit edilip gıda paketi yardımı yapılacak.

Barakazi: “Her yıl olduğu gibi bu yıl da belediyemiz tarafından Yenişehir Mahallesi Sanat Sokağı’nda en az 2 bin kişilik iftar çadırı kurulacak. Ayrıca güvenlik sorunu olmazsa Hükümet Konağı önünde kurulacak platformda her akşam çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bunların dışında da yardıma muhtaç bin aileye bin yardım kolisi hazırladık ve bunların dağıtımını yapacağız.” dedi.

Aynı zamanda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, ramazan ayında şehit aileleri, gaziler, engelliler, koruyucu aileler ve koruma altındaki çocuklara yönelik iftar programları düzenleyecek.

Tweetle
single esnek reklam esnek reklam alanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1961 1,440