Artvin’de İftar Çadırları Nerede?

Artvin’de İftar Çadırları Nerede?


Artvin İftar Çadırları Nerede?

İftar çadırları her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce insana sıcak yemek sunacak. Ülkemizde her ilde belediyeler tarafından organize edilen iftar çadırları ramazan ayında halkımıza hizmet veriyor. Büyük şehirlerde farklı alanlarda kurulan çadırlar kimi illerde de bir noktada kuruluyor. Bu yıl Artvin’de iftar çadırları nerede?

Artvin iftar çadırları, ramazan davulcusu ve iftar topuyla farklı bir ramazan yaşatacak. Eski gelenekler bağlı kalan Artvin’de ramazan ayı boyunca manevi hava yaşatılacak. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin seçim vaatleri arasında yer alan ve geçtiğimiz ramazan aylarında iftar çadırı, ramazan davulcusu ve ramazan topu vaatlerini uygulama koyan Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, bu yılda geçen yıl gibi aynı uygulamaların devam edeceğini iftar çadırlarında farklı aktivitelerinin de olacağını söyledi. Artvin  Belediyesi tarafından açılan ve geleneksel hale gelen iftar çadırı bu yılda iki ayrı yerde vatandaşlara hizmet verecek. Çeşitli aktivitelerin de düzenleneceği 2017 ramazanı farklı geçecek.

İftar çadırları nerede kuruluyor?

Artvin’de iftar çadırları bu yıl Çoruh Parkı ve Artvin belediyesinin önünde kurulacak. Günlük ortalama 800 kişinin iftarını açması bekleniyor. Fırın denetimleri, gıda denetimleri ve hijyen denetimleri ile Artvin Belediyesi hizmetlerine devam edecek.


Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

811 0,533