Reloader activator

2016 Uzun Çizme Modelleri

2016 Uzun Çizme Modelleri


2016 Uzun Çizme Modelleri

Kendinizi yaklaşmakta olan soğuk kış aylarına hazırlarken gardırobunuza da bir göz gezdirmeyi ihmal etmeyin. Kendiniz gibi onu da kışa hazırlayın ki aceleniz olduğunda, okula, davete ya da özel bir yemeğe giderken sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken kış aylarının vazgeçilmezi ‘high tigh‘ yani uzun çizmeler bu kış yine popüler dönemlerini yaşıyorlar. 2016 uzun çizme modelleri yazımız ile yeni trendleri ilk siz uygulamaya başlayın.

 

2016 Uzun Çizme Modelleri-beyinsi 2016 Uzun Çizme Modelleri2-beyinsi 2016 Uzun Çizme Modelleri3-beyinsi

 

Uzun çizmelerle yapacağınız kombinlerde dikkat etmeniz gereken şey doğru kombin yapmaktır çünkü yanlış ellerde bütün güzelliklerini yitirebiliyorlar. Giydiğiniz çizmeler dizinizin hemen üstünde bitiyorsa ve bacak bölgenizi açıkta bırakıyorsa basit bir görüntüden kaçınmak için uzun paltolar tercih edin. Oversized bir paltoyu gardırobunuza ekleyin.

Elbisenizi ya da eteğinizi opak çorapla tamamlayarak da basit görüntülerden uzaklaşabilirsiniz.

 

 

Giydiğiniz uzun çizmelerle zaten gözleri üzerinize çekeceğiniz için dar elbiselerden uzak durarak da basitlikten kaçabilirsiniz. Bol salaş hırkaları ve uzun kazakları tercih edebilirsiniz.

 

Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
Bumerang - Yazarkafe
861 0,322