Reloader activator

2016 Modern Genç Odaları Dekorasyonu

2016 Modern Genç Odaları Dekorasyonu


2016 Modern Genç Odaları Dekorasyonu

En güzel genç odası dekorasyonları bu galeride. Dünyanın önde gelen şirketlerinin kataloglarından derlediğimiz bu foto galeri ile genç odası için ço güzel fikirler edineceksiniz.

Yeni yatak odası dekorasyon fikirleri oldukça merak edilen ve sevilen konulardan birisidir. Çocuğunuzun kendi özel ve kutsal sayacağı bir oda istemesi çok da şaşılacak bir durum değildir ve gençler de kendi ilgi alanlarına göre odalarını dizayn etmek isterler. Oda büyük ya da küçük olabilir. İnce düşünülmüş iyi bir dizayn ile her türlü oda çok güzel ve kullanışlı hale getirilebilir. Bunun için bir çok yöntem mevcuttur.

Yapmanız gereken tek şey odaya göre eşya seçimlerini doğru yapmak. Eğer küçük bir odanız varsa geniş gösterebileceğiniz ebatlarda eşyalar seçin. Evet her yeri eşya ile kaplayabilrsiniz ama hepsi birbirine uyumlu olmalı. Hem renk olarak hem ebat ve duruş olarak. Büyük bir odanız varsa zaten her boşluğu doldurmalısınız. Fakat bu dağınık şekilde olmamalı. Düzen her zaman iyidir.

Odayı dizayn ederken örneğin Feng Shui fikirlerini ele alabilirsiniz. Feng Shui uyum anlamına gelir ve bir Çin geleneğidir. Odadaki eşya dizilimini yaparken her hususu dikkate almak doğru olacaktır. Örneğin odaya kolay bir şekilde girilebilmesini sağlaak adına mobilyaları kapıdan biraz daha uzak kısımlara yerleştirebilirsiniz. Böylece hem oda daha geniş görünmüş olacak hemde ilk etapta odaya gelen misafirlerin ilgisi diğer taraflara koalyca kayabilecektir.

Eğer genç odanızın alanını maksimize etmek istiyorsanız yeni mobilya ve aksesuar teması hayal edin. Nereye hangi eşyayı koysam diye hesaplamalar yapın. İyi bir modernize tasarım, sizin için ideal olabilir.

Çeşitli renklerle süslemeniz, odanın daha açık görünmesini sağlamaya yardımcı olabilir  Her zaman beyaz bir duvar olması gerekmez. Kendi tarzınızı odanıza yansıtmaya çalışın.

Hayal gücünüzü kullanın ve her zaman yeniliklere açık olun. Ferah, düzenli ve modern bir oda size her zaman iyi gelecektir.

 

Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
821 0,416