Reloader activator

Yüzük Modelleri

Yüzük Modelleri


 Yüzük Modelleri Her insanın hayalinde vardır birisiyle hayatını birleştirmek mutlu bir yuva kurmak. Kişi hayatı boyunca doğru insanı bulmayı bekler. Onun karşısına çıkmasını bekler. Bu yüzden çoğu insanın kafasında evlilik planları, düşünceleri oluşmaya başlar.

Evliliğin en önemli olgularından birisi tabi ki düğündür. Her kadın düğününün tüm ince ayrıntısına kadar mükemmel olmasını ister. Gelinlik bu yüzden en önemli noktalardan birisidir. Son yıllarda boşanma olayları aşırı derecede artmış olsa da her çift hayatlarının sonuna kadar mutlu olmak için evlenir. Düğün yeri damatlık gelinlik derken diğer bir önemli nokta da tabi ki yüzüktür.

klasik-alyans-modelleri

    Yeni Yüzük Modelleri

ScreenClip000001

Hint Tarzı Nişan Yüzükleri

ScreenClip000002

Ünlülerin Nişan Yüzükleri

Erkeğin yüzük seçerken çok dikkatli olması gerekir. yüzük modelleri ise genellikle gümüş ağırlıklı ve alyans şeklindedir. Şimdi  yeni tasarlanmış birbirinden güzel yüzük modelleri için hemen TIKLA!

Sizler için özel olarak hazırladığımız 250 farklı modelden oluşan yüzük galerimizi incelemek için resimlerin büyük halleri için  üzerine tıklayarak sonraki resme geçebilirsiniz.


Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
    BİR YORUM YAZ

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    881 0,625