Reloader activator

2015 Bindallı Modelleri

2015 Bindallı Modelleri


2015 Bindallı Modelleri

Bindallı modelleri kına gecesi denilince akla ilk gelen kıyafet olarak tarihe geçmiş ve geçen zaman zarfı içerisinde modern çizgi ve şık tasarımlar ile bütünleşerek yenilenmiş her daim tercih edilen kına kıyafetleri arasında yerini korumuştur.

2015 modasında bindallı modelleri için her detay en ince şekli ile düşünülmüş ve kına gecelerinde kıyafet aramalarına bir nevi son verilmiştir.  Gerek rahat giyim ve kesimleri ile gerekse zevklerin yansıtılmasında güzel bir model olması nedeni ile bu sezonda bindallı modelleri vazgeçilmezler arasında yer alacak gibi gözüküyor.

Eski sezonlarda kırmızı bindallı vazgeçilmez tek çeşit olarak ön planda yer alsa da yeni kreasyonlarda özellikle mavi ve diğer renk tonları da ön plana çıkmaya başlamış, şık tasarım ve farklı renkler ile bindallı modelleri raflarda alıcısına sunulmuştur.

Kına Gecesi İçin Öneri

Her gelinlik çağındaki genç kızın en büyük hayali olan gelinlik merasiminin bir önceki aşaması haline gelen kına gecesinde genç kızları en çok zorlayan detay kına gecelerinde aşırı bir ağlatma tutkusudur. Eş dost bir araya gelerek gelin adayını ağlatmak için elinden geleni yapmaktadır. dolayısı ile bu özel gecede ağlayabilmek için önceden kesinlikle bir ağlama provası yapmanız gerekmektedir. Beyinsi.com ekibi olarak mutluluklar dileriz.

Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
941 0,266