Reloader activator

2015 Bebek Odası Dekorasyonu

2015 Bebek Odası Dekorasyonu


Dünyaya yeni gelmiş bebekler bizim en kıymetli hazinelerimizdir. Bebeklerimizin huzurlu ve rahat bir ortamda büyümeleri hem zihinsel gelişimleri hem de bedensel gelişimleri için oldukça önemlidir. Bu yüzden bebek odası dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken bazı özel noktalar bulunmaktadır.

Bebek odalarının dekorasyonunu yaparken ilk olarak eşyaların sabitlenmesine dikkat etmemiz gerekir. Bebeklerimizin üzerine devrilebilecek eşyalardan kaçınılmalıdır. Ayrıca eşya seçiminde olabildiğince köşeli hatlı eşyalardan kaçınılmalıdır. Bu tarz eşyalar çocuklarımıza zarar verebilir ve yaralanmalara yol açabilir. Bu kriterleri sağladıktan sonra estetiksel dekorasyona geçebiliriz. Odaların ve eşyaların renkleri olabildiğince huzur verici, yumuşak renklerden seçilmelidir. Ayrıca odanın ışıklandırmasına oldukça dikkat edilmelidir. Odada ne fazla ışık ne de az ışık olmalıdır ve bu ayar doğru tutturulmalıdır.

Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
Önceki yazıyı okuyun:
gri-saç-örgülü-bayan-panço-modeli
2015 Örgü Panço Modelleri

Pançolar bayanların en vazgeçilmez aksesuarlarından birisidir. Bundan 4-5 yıl öncesinde pançolar çok sık kullanılmıyordu ancak kullanışlılığı ve şıklığı fark edilince...

Kapat