FaceApp Fotoğrafları Nasıl Silinir?

FaceApp Fotoğrafları Nasıl Silinir?


FaceApp fotoğrafları nasıl silinir? konusunda kafanızda soru işaretleri olabilir. Hele ki son günlerde uygulama geliştiricisinin yaptığı açıklamadan sonra siz de fotoğrafları sildirmek isteyen kişilerin kervanına katılmak isteyebilirsiniz. FaceApp uygulaması bildiğiniz üzere sizi yaşlandırma üzerine kurulu bir uygulamadır. iOS işletim sistemine sahip Apple telefonlarda ve Android telefonlarda marketlerden ücretsiz bir şekilde indirilmektedir. Son zamanlarda dolaşan haberler bu uygulamaya yüklenen fotoğrafların silinmediği ve fotoğraflarınızın satılabileceği yönünde dönmektedir. Tüm bu konulara açıklık getirecek ve FaceApp fotoğraf silme konusunda sizlere tüyolar vereceğiz.

FaceApp Fotoğraf Yüklemek Sakıncalı Mı?

FaceApp Fotoğrafları Nasıl Silinir?

FaceApp fotoğraf yüklemenin sakıncalı olduğu birçok kişi tarafından yeni anlaşılmaya başlamıştır. Çünkü uygulamayı kullanırken, fotoğraflarınızı yüklerken diğer herkes gibi siz de kullanıcı sözleşmesini okumadan hareket ettiniz. Kullanıcı sözleşmesi içerisinde açıkça belirtiliyor ki yüklediğiniz fotoğraflar reklam amaçlı olarak kullanılabilir. Kullanıcı sözleşmesini onayladığınızda bu maddeyi de onaylamış oluyorsunuz. Bu onaydan sonra yanlışlıkla kötü bir fotoğraf çekseniz bile fotoğraflarınız reklamlarda gözükebilir. Bu duruma düşmek istemeyen kişiler yüklediği fotoğrafları nasıl silmesi gerektiği konusunda araştırmalar yapmaktadır.

FaceApp Fotoğraflarınız Depolanıyor

Kullanıcı sözleşmesi üzerine FaceApp kullanıcılarına bir darbe de uygulama geliştiricisinden geldi. Yapılan açıklamada uygulamaya yüklenen fotoğrafların depolandığını ve uzun yıllar boyunca hiç silinmeyeceğini açık bir şekilde söyledi. Yani Facebook ve Instagram platformlarına yüklediğiniz fotoğrafları sildiğiniz gibi fotoğraf silince tüm problemlerin ortadan kalkacağını düşünmeniz çok yanlış bir davranış olacaktır.

FaceApp Fotoğrafları Nasıl Silinir?

FaceApp Fotoğraflar Tamamen Nasıl Silinir?

FaceApp fotoğraflarınızı tamamen silmeniz ve sunuculardan kaldırmanız için yapmanız gereken tek bir yöntem vardır. Kendi elinizle sunuculara erişemediğiniz için maalesef silme işlemini siz yapmayacaksınız. Uygulamanın ayarlar kısmına girin. Burada destek seçeneğini bularak yeni destek oluşturun. Başlığa Privacy yazarak tüm fotoğraflarınızın silinmesini ve sunuculardan kaldırılmasını talep edebilirsiniz. Açıklama kısmına ise “uygulamada bulunan tüm verilerimin ve fotoğraflarımın tamamen kaldırılmasını istiyorum” yazabilirsiniz. İşleminizin daha hızlı yapılmasını istiyorsanız İngilizce olacak şekilde “I want all my data and photos in the app removed” açıklamasını da yazabilirsiniz. Bu bildirimi gönderdikten sonra yapmanız gereken tek şey beklemek ve olumlu geri dönüş almak olacaktır.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

871 0,615