2018 Ortaöğretim Yerleştirme Tercihleri Ön Çalışma Formu

2018 Ortaöğretim Yerleştirme Tercihleri Ön Çalışma Formu


2018 Yerleştirme Tercihleri Ön Çalışma Formu

Ön çalışma formu, yerleştirme formu indir,  PDF forum…

2018 sınav sonuçları açıklandı buna göre 1 milyonun üzerinde öğrenci sınavla öğrenci alacak orta öğretim kurumları sınavına katıldı. Puan hesaplaması yapıldıktan sonra öğrenciler tercihlerini yapacaklar. Çocuklarının iyi bir eğitim alması yolunda ter döken aileler de doğru tercihleri yapmak için çalışacaklar. Sadece öğrenciler için değil aynı zamanda ebeveynlerde ön form doldurarak deneme yapabilecekler. Ebeveynlerin doldurabileceği ön çalışma formu aşağıda kırmızı renkle gösterilen 2018 ön çalışma formuna tıklayarak ve açılan sayfanın en altına inerek ulaşabilirsiniz.

 

MEB’in resmi internet sitesinde kılavuzun içinde EK’te bu forum verilmiş ve şu not düşülmüştür “Bu form, öğrenci velileri tarafından tercih işlemi yapmadan önce, programa girilecek bilgilerle ilgili ön
çalışma yapılabilmesi için hazırlanmıştır. Tercih yapmadan önce bu form üzerinde hazırlık yapılabilir. İnternet imkânı olmayan öğrenciler, okula gitmeden önce bu form üzerindeki bilgileri doldurup kontrol etmelidirler. Doldurulan formun hiçbir yasal geçerliliği yoktur ve ön hazırlık dışında hiçbir yerde kullanılamaz.”

Ön çalışma yapmak için düşünülmüş bu foruma aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2018 Ortaöğretim yerleştirme ve tercih ön çalışma formu

 


Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

811 0,252