2017 Mersin Erdemli İftar Çadırı Nerede?

2017 Mersin Erdemli İftar Çadırı Nerede?


2017 Mersin Erdemli İftar Çadırı Nerede?

İftar çadırları her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce insana sıcak yemek sunacak. Ülkemizde her ilde belediyeler tarafından organize edilen iftar çadırları ramazan ayında halkımıza hizmet veriyor. Büyük şehirlerde farklı alanlarda kurulan çadırlar kimi illerde de bir noktada kuruluyor. Aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı da yapılacak.

Erdemli’de iftar çadırı nerede?

Erdemli Belediyesi her yıl geleneksel olan ramazan iftar çadırını halkın hizmetine sundu. İşte belediyenin yaptığı açıklama;

”Erdemli Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar sofrasının kurulduğunu ifade eden Belediye Başkanı Tollu, Alyans Düğün Salonunda her akşam vatandaşlara yönelik iftar sofrasının hizmet verdiğini söyledi ve tüm vatandaşları davetlidir. Ramazan-ı Şerif ayı süresince çeşitli etkinlikler düzenleneceğini kaydeden Tollu, bu etkinlikleri, ilahi konserleri, Urfa sıra gecesi, Hacivat Karagöz, semazen, orta oyunu, ateşbaz ve sihirbaz gösterileri olarak sıraladı. Yapılacak etkinliklerin tarih ve yerlerinin belediyenin ilan cihazlarıyla vatandaşlara duyurulacağını bildirerek sözlerini sonlandırdı.”
Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
841 0,829