Afyon’da İftar Çadırları Nerede?

Afyon’da İftar Çadırları Nerede?


Afyon’da İftar Çadırları Nerede?

İftar çadırları her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce insana sıcak yemek sunacak. Ülkemizde her ilde belediyeler tarafından organize edilen iftar çadırları ramazan ayında halkımıza hizmet veriyor. Büyük şehirlerde farklı alanlarda kurulan çadırlar kimi illerde de bir noktada kuruluyor. Aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı da yapılacak.

Afyonkarahisar Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın en yüksek seviyeye çıktığı Ramazan ayında, iftar çadırları ve dağıtım noktalarıyla vatandaşlara bu yıl da yemek ikramında bulunacak. Hayırseverlerin katkılarıyla bu yıl iki ayrı noktada kurulan iftar çadırları ve altı bölgede oluşturulan dağıtım noktalarında günlük 6000 kişiye iftar yemeği verilecek. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, iftar çadırlarına katkıda bulunmak isteyen vatandaşla çağrıda bulundu. Son 5 yıldır geleneksel hale gelen hatimle teravih namazı programları ise ramazan ayı boyunca Atatürk kapalı spor salonunun yanında eda edilecek.

İşte Afyon’da kurulan iftar çadırları ve dağıtım bölgeleri;

İftar çadırları: Cumhuriyet Meydanı-Emek Otoparkı, 1.Küçük Sanayi Sitesi

Dağıtım Bölgeleri: Çavuşbaş Mahallesi, Fatih-Eşrefpaşa Bölgesi, Sahipata Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi, İmaret Camii, Mecidiye Mahallesi(Sahipata İlkokulu)

 

 

Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

821 0,469