Yeni Selfie Çubuğu Modelleri

Yeni Selfie Çubuğu Modelleri


Yeni Selfie Çubuğu Modelleri/ En İyi 5 Selfie Çubuğu

Son zamanlarda piyasada farklı farklı selfiestick bulunuyor. Bunlardan ilki Android / İOS ikilisine uyum sağlamış  olan cihazlar. Sadece İphone ve farklı markalarla uyumlu selfie çubukları tercih ediliyor. Bu selfie çubuklarının  kumanda bölümü de farklı şekillerde tasarlanmaktadır. En Kullanışlı Selife Çubuğu Modeli Hangisidir? Tıklayınız. Çubuğu kullanmaya başladığınızda başlangıç kısmından  kumanda edilebilenler ya da bluetooth ile çalışanlar olarak da tercih edilmektedir. Wikiezvid internet sitesinin hazırlamış olduğu 2016 yılı en iyi selfie çubuğu konulu bir galeri mevcut. Sizler için derleyip bu 5 adet selfie çubuğu modelinide tanıtıyoruz. 2016 yeni selfie çubuğu modelleri ise yine hayatımızı renklendirecek şekilde tasarlanmıştır. Daha çok bluetooth kullanımı üzerinde yoğunlaşılanselfie çubukları, kullanımı en kolay ürünler arasında tercih edilmektedir.  Cihazınıza uygun olacak bluetooth bağlantılı selfie çubuğunu kullanmadan önce hem cihaz hem de çubuğu birbirine  bağlamanız gerekecektir. Çubuğun üzerinde yer alacak bluetooth tuşunu devreye sokarak özelliği açıyor ve telefonunuzun bluetooth özelliğini de açarak gerekli bağlantıyı kuruyorsunuz. Daha sonra cihazına bir liste gelecek ve bu aradan yeni selfie çubuğunuzun  ismini bularak giriş yapıyor ve güzel çekimlere başlayabiliyorsunuz. Bu anlamda yeni modellerin de oldukça kolay  kullanılabilmesi, selfie çubuklarına olan hayranlığı arttırmaya devam ediyor.

Mpow iSnap Pro

Mpow iSnap Pro-2016-selife-çubuğu-modelleri-beyinsi (1)

MPOW iSnap Pro monopod olarak USB üzerinden şarj olma yeteneğine sahip ve Apple telefonlarına ayarlanabilir bir kavrama tutacağı vardır. Android telefonlar içinse büyüklüğü 5,5 inçe kadar olan akıllı telefonlara uyumludur.  Ancak, kauçuk kaplamalı bir kapağı olan ya da aksesuara sahip olan telefonlar için  sıkıntı yaratabilir. Bu adresten satın alabilirsiniz. Tıkla!

Noot Self Portrait

Noot Self Portrait-2016-selfie-çubuğu-modelleri-beyinsi (2)

Noot Self Portrait selfie çubuğu pilsiz, oldukça basit ve kolay kullanımlıdır. Sağlam mavi sapı  çeşitli mobil cihazları kullanırken sallanma ve titreşimleri en aza indirmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ama açısını ayarlamak için biraz uğraşmalısınız. Bu siteden temin edebilirsiniz. Tıkla!

MiniSuit Universal

MiniSuit Universal-2016-selfie-çubuğu-modelleri-beyinsi (1)

MiniSuit Universal piyasadaki en kompakt selfie çubuklarından biridir. Birçok akıllı cihazı kolayca yerleştirilmesi için 2-3 inç ayarlanabilir  genişlik sunuyor. Bu siteden temin edebilirsiniz. Tıkla!

Accmor Bluetooth Flip Lock Monopod

Accmor Bluetooth Flip Lock Monopod-2016-selfie-çubuğu-modelleri-beyinsi (1)

Accmor Bluetooth Kapak Kilitli Monopod selfie çubuğu oldukça sert anodize alüminyum yapısında ve 18-50 inçlik bir uzunluk sunmaktadır. Onun dahili kablosuz bağlantısı ile uzaktan kolayca akıllı telefonunuzu kontrol etmenizi sağlar. Bu siteden temin edebilirsiniz.Tıkla!

Perfectday Extendable

The Perfectday Extendable-2016-selfie-çubuğu-modelleri-beyinsi (1)

Perfectday Extendable selfie çubuğu 270 derecelik ayarlanabilir kafaya sahiptir. Ayrıca üst montajında çeşitli açılarda çekim yapabilmek için 180 derecelik bir yay boyunca konumlandırılabilir özelliği mevcuttur. Bu siteden temin edebilirsiniz. Tıkla!

 

Özellikle foxonovo selfie çubuğu modelleri son zamanlarda revaştadır. Onu camkix selfie çubuğu ve zonabel selfie çubuğu takip etmektedir. Bu firmalar teknolojiyle buluşturdukları selfie sticklerini bu yıl da kullanıcıların beğenisine sunacak ve büyük bir rekabet başlayacaktır.

İlk tasarlandığı günden bu güne kadar oldukça zevkli ve tercih edilen bir ürün olan selfie çubukları, kişilere kaliteli  resimler çekebilme fırsatı sunuyor. Bu anlamda birçok modeli karşınızda görebilecek ve tercihlerinizi kontrol ederek  size en uygun olanıyla çekimler yapabileceksiniz. Tek elinizi kullanarak harika bir görsel şöleni yaşatabilirsiniz.

 

Tweetle
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
1041 0,861